Uitstekende service voor alle verhuizingen

Met meer dan dertig jaar ervaring kunnen wij u een uitstekende service leveren bij alle verhuizingen in Brugge en omgeving, zowel nationaal als internationaal. Wij zorgen er voor dat al uw goederen stevig beschermd worden. Hiervoor gebruiken we kwaliteitsvol inpakmateriaal van dozen tot noppenfolie of papier.

Liftservice

Wanneer u vertrekt naar of terugkeert uit het buitenland, zorgen wij voor een vlotte verhuizing van uw inboedel zodat u op uw nieuwe bestemming zonder zorgen een veilige start kunt nemen. U heeft dan zeker genoeg andere zorgen aan uw hoofd. Heeft u een lift nodig tijdens uw verhuis? Ook dan helpen we u graag verder. Onze lift kan probleemloos tot op de negende verdieping waardoor u met uw waardevolle inboedel niet in trappenhallen moet sleuren met het risico op krassen of schade. Onze liftservice is veilig, tijd- en kostenbesparend.

Pianovervoer

Een piano is een mooi maar delicaat muziekinstrument. Het vervoer van een dergelijk kostbaar instrument moet met de nodige zorg gebeuren. Hiervoor is Verhuizingen Elias uw perfecte bondgenoot. Wij behandelen uw piano met extra zorg en gebruiken stevig inpakmateriaal zodat de waardevolle onderdelen niet beschadigd worden. Heeft u vragen over onze verhuizingen met liftservice? Contacteer Verhuizingen Elias in Brugge dan via gsm of e-mail.

Adres

Gulden-Vlieslaan 32 bus 5
8000 Brugge
Belgiƫ

Info

Gsm. 0495 25 96 000495 25 96 00
info@verhuizingen-elias.be BTW BE 0830.554.877